

Nowość Żywność funkcjonalna |
Zapewniamy Państwu bezpieczeństwo zakupów
Dostawa zamówienia nawet w 24 godziny od zamówienia
ZASTOSOWANIE MYDŁA ANTYBAKTERYJNEGO MANUDERM
Mydło antybakteryjne w postaci płynu neutralne do higienicznego mycia i dezynfekcji rąk mających kontakt z żywnością.
SPOSÓB UŻYCIA
Pobrać około 2 ml mydła antybakteryjnego DR Manuderm, następnie wcierać w ręce przez około 60 sekund. Po zastosowaniu spłukać ręce wodą zdatną do picia.
SPEKTRUM MIKROBIOLOGICZNE
Higieniczna dezynfekcja rąk wg. PN-EN 12054:1995 oraz PN-EN 1499:2000
ŚRODKI OSTROŻNOŚCI
Skład mydła: anionowe środki powierzchniowo czynne 5-15%, niejonowe i amfoteryczne środki powierzchniowo czynne, lanolina, gliceryna <5%, substancja czynna: chlorek didecylodimetyloamoniowy 0.53 g/100g, biguanid poliheksametylenowy 0.43 g/100g.
WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE
Gęstość przy 20°C, g/cm3: 1,02 ± 0.5 pH produktu (1%): 5.5 ± 0.5 Zdolność pianotwórcza: Wysoka Termin ważności: 36 mies. Temperatura zamarzania: < 0°C
MAGAZYNOWANIE
Magazynować z dala od niskich temperatur oraz bezpośrednich źródeł nasłonecznienia, w temperaturze: od 5 do 35°C. Pojemniki muszą posiadać oryginalne zamknięcia i etykiety. Pojemniki z produktem chronić przed dostępem osób nieupoważnionych.
BIODEGRADOWALNOŚĆ
Zawarte w produkcie związki powierzchniowo czynne spełniają kryteria biodegradowalności zgodnie z Rozporządzeniem WE 648/2004 dotyczącym detergentów.
INFORMACJE DODATKOWE
Produkt do zastosowania w przemyśle rolno-spożywczym. Dalsze informacje i instrukcje bezpieczeństwa zamieszczono na etykiecie i karcie charakterystyki produktu. Pozwolenie na obrót produktem biobójczym nr: 3366/07.
Mydło ok.
Mydło o bardzo dobrych parametrach za naprawdę dobre pieniądze. Polecam.