

Nowość Żywność funkcjonalna |
Zapewniamy Państwu bezpieczeństwo zakupów
Dostawa zamówienia nawet w 24 godziny od zamówienia
Air Neutralizator to środek zapachowy do neutralizacji zapachów gastronomicznych. Szybko i skutecznie usuwa zapachy powstałe podczas gotowania. Pozostawia przyjemny zapach. Skutecznie eliminuje zapachy dymu, przypaleń i fermentacji żywności.
Neutralizacja zapachów gastronomicznych - zastosowanie
Produkt płynny do neutralizacji powietrza w pomieszczeniach gastronomicznych i kuchennych.
Sposób użycia Air Neutralizator
Produkt gotowy do zastosowania.
W zależności od wielkości pomieszczenia rozpylić w powietrzu dwu- lub trzy- krotnie i odczekać kilka minut by uzyskać satysfakcjonujący efekt
Biodegradowalność
Zawarte w produkcie związki powierzchniowo czynne spełniają kryteria biodegradowalności zgodnie z Rozporządzeniem WE 48/2004 dotyczącym detergentów.
Dobry neutralizator do kuchni
Bardzo dobrze neutralizuje nieprzyjemne zapachy kuchenne